Jangan Clik

Wednesday, May 27, 2009

Donut

pi tesco ari tu , terserempak ngan kedai donut, emmm nampak lazat aku pun pi beli utk wat mkn ptg, walaupun dunkin donut takdak kat aloq staq, ni Big Apple pun ok jgak. Kedai ni terletak dekat hujung dalam tesco tingkat bawah. mcm2 donut ada.
aku beli yg 6 biji ja, harga dalam RM 11.20 kira ok la, sedap donut dia lpas first aku beli aku repeat plak beli, tapi ari lain la, donut yg coklat2 kebanyakan yg sedap, yg perasa len tu biasa2 ja. Sapa nak donut mai...mai.....

1 comment:

  1. patut try donat yg nama duren2.. memang terangkat..

    ReplyDelete