Jangan Clik

Tuesday, June 16, 2009

Bersantap di Radix Chicken Rice

Minggu lepas, aku bawak la family aku makan kat Radix Chicken Rice kat Behor Temak, Kangar ala sebelah dealer Toyota. Ok jgak rasa makanan kat sini, org pun agak ramai, cuma tak seramai mcm kat radix Fried Chicken kat Aloq Staq.
Aku order Fried Chicken ngan kentang goreng, wife aku order nasik ayam, cuma yg kecewanya nak minum jus Roselle tapi dah habih, aku ngan wife amik jus mangga ja, ok la jgak rasanya. habih licin aku ngan wife aku settlekan. Cuma yg aku tgok kat sini ada banyak lagi ruang kosong dan perlu penambahan kerusi meja sebab org yg mai tu agak ramai, pastu tempat basuh tangan tu kena pebaiki sebab ada yg dah rosak.tapi lepas ni klu nak pi Radix Chicken Rice tak yah mai jauh2 sebab dekat kuarters aku dok kat aloq Staq Restoran Radix Chicken Rice ni nak buka kat depan umah aku dok tu, dekat2 jalan nak masuk Pasar borong Aloq Staq, dulu restoran tu nama dia Family Fried Chicken , la Radix plak amik alih.

Pic tempelan ja, gambaq anak bini aku masa ajak makan kat Tesco, apalagi klu bukan makanan peberet wife aku, Hot Plate Mushroom Noodle, dlu last masa makan anak dok dlam perut, la anak dah kuaq, makan bwak anak skali la.


Ni gambaq anak aku dok geram tgok aku, keja nak rengau aku ja, abih calaq muka ku yg iras Kaka ni. hauhauhau.....(tiada mengena dengan tajuk diatas) saja tempelan

No comments:

Post a Comment