Jangan Clik

Wednesday, July 8, 2009

Testing western food kat Kopitiam Pak Hainan

Selepas didedahkan ttg western food kat restoran ni di blog sepupu wife aku, kami pun try la pi rasa makanan kat situ, sbb aku ngan wife tak penah tau rupanya ada kedai makan kat basement City Plaza Alor Setar ni, bukan kedai makan saja kedai lain pun banyak. kebanyakan kedai jual Cd game komputer dan PS 2 la.
Kami order Black papper Chiken chop, french fries ngan minuman Mexican Ice Blended (rasanya kot, lupa dah nama dia). Mmg best, sedap dan berpatutan, suasana pun ok mcm kedai kopitiam lama yg didekorasikan baru. Lepaih ni bole mai lagi

5 comments:

  1. wawawah... bestnyer.. asyik mkn jer korg er..

    ReplyDelete
  2. tul kan best....he he he...ida selalu g situ sebab rizal hantu cd game(tension..........)

    ReplyDelete
  3. tu la asyik makan sampai berat badan naik 20 marhalah. takpa ida , jadi hantu game jgan jadi hantu ceplos sudah, jenuh cukoq kepala bagi tinggai sejemput ngan cukuq bauk huahuahua

    ReplyDelete
  4. awwh !thanks for commenting good on pak hainan! keep supporting! i've followed you on blog! hope you follow me back too!
    http://www.fatiguechic.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah thanks, i have followed you

      Delete