Jangan Clik

Wednesday, August 12, 2009

Singgah Rasa Di Pizza Hut

Try makan sambil beriadah dekat restoran pizza hut yang baru dibukak di Alor Star, Kedai ni kembaq dengan Kentuki Pred Chiken, biasa la dua jenama di bawah satu bumbung syarikat.
Dulu asal bangunan ni, panggung wayang metrowealth. panggung kurang laku kot, tu yang ubahsuai buat restoran fast food ni, ruang makan besaq, tempat parking pun luas, terletak dkat tengah2 bandar kira pot sesuai la utk aktiviti yg sungguh murni iaitu makan-makan. Anak aku bukan mau duduk sgat kerja nak suruh bawak jalan ja, mungkin sebab takleh makan lg, jeles tgok mak bapak dia makan, aku letak dia dekat playground, sengap, seronok tgok bebudak lain main, dia geram kot jauh ja sebab takleh jalan sendiri lagi. Tgulah dia buleh jalan nti, jenuh aku kena kepung....

1 comment:

  1. dah lama tak pi aloq staq...nnt leh try kat situ plak

    ReplyDelete